Weijdehorst, Chalet op de Veluwe

 

Beste Gast,

 

Vakantie op de Veluwe? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Wij zullen ons eerst even voorstellen voor dat u verder gaat kijken op onze site.

Wij zijn Mardik en Liesbeth Bronkhorst en wonen met onze kinderen op een agrarisch bedrijf met vleeskalveren. 

Elke dag genieten we van de rust en ruimte om ons heen, daarom nodigen wij u uit om ook deze sfeer te komen proeven en beleven.

Er zijn in de omgeving veel fiets-en wandelroutes vanaf onze locatie.

Ook is er voldoende speelmogelijkheid voor kinderen.

Wij handhaven de zondag als rustdag, hierdoor is er geen aankomst/vertrek, boekingen en bezichtigingen en ontvangst van visite/ bezoek mogelijk.

 

Tot ziens in Uddel op de veluwe,

 

 


Chalet

Welkom in ons gezellig ingerichte chalet voor 6 personen. Ervaar de rust en gezelligheid vanuit dit mooie mooie plekje. >>> Lees verder

Sfeerbeelden van onze omgeving


Gastenboek

JV Tolle Lege uit Krimpen aan den IJssel

Met onze JV hebben we rondom Hemelvaart 2022 in twee legertenten op Weijdehorst gebivakkeerd. We hadden een mooi kamp met elkaar, ondanks de wind en regen was het gezellig. De goede faciliteiten, behulpzaamheid en gezelligheid van Weijdehorst heeft daar zeker aan bijgedragen. Hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer!

>>> Lees verder

Treurniet uit Stolwijk

Op hemelvaartsdag 2021 zijn wij gekomen om er even 2 nachtjes tussenuit te zijn. We waren met 19 personen. Een groep jongelui van de kerk in Stolwijk. I v m corona allemaal apart in een tentje. We hebben het geweldig goed gehad op Weijdehorst. Bedank voor de ruime gastvrijheid. Het was voor herhaling vatbaar.

>>> Lees verder