Weijdehorst, Camping op de Veluwe

 

Beste Gast,

 

Kamperen op de Veluwe? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Wij zullen ons eerst even voorstellen voor dat u verder gaat kijken op onze site.

Wij zijn Mardik en Liesbeth Bronkhorst en wonen met onze kinderen op een agrarisch bedrijf met vleeskalveren. Sinds april 2013 zijn we gestart met een boerderijcamping.

Elke dag genieten we van de rust en ruimte om ons heen, daarom nodigen wij u uit om ook deze sfeer te komen proeven en beleven.

Op onze camping handhaven wij de Zondag als rustdag, hierdoor is er geen aankomst/vertrek, boekingen en bezichtigingen en ontvangst van visite/ bezoek mogelijk.

 

Tot ziens op onze camping,

 

 


Chalet

Welkom in ons gezellig ingerichte chalet voor 6 personen. Ervaar de rust en gezelligheid op de Camping vanuit dit mooie mooie plekje. >>> Lees verder

Sfeerbeelden van onze omgeving


Gastenboek

Treurniet uit Stolwijk

Op hemelvaartsdag 2021 zijn wij gekomen om er even 2 nachtjes tussenuit te zijn. We waren met 19 personen. Een groep jongelui van de kerk in Stolwijk. I v m corona allemaal apart in een tentje. We hebben het geweldig goed gehad op Weijdehorst. Bedank voor de ruime gastvrijheid. Het was voor herhaling vatbaar.

>>> Lees verder

Fam. Van der Molen uit Alblasserdam

Beste Mardik en Liesbeth, Bedankt voor de fijne tijd bij jullie op de camping. De service is perfect, het sanitair is erg schoon er waren leuke activiteiten voor de kinderen, en natuurlijk de paarden en de koeien, het konijn en de geiten. De sfeer was erg gezellig en de natuur in de omgeving prachtig. We hebben erg genoten! B.l.e.w tot de volgende keer! Hartelijke groet, Familie Van der Molen

>>> Lees verder