Weijdehorst, Camping op de Veluwe

 

Beste Gast,

 

Kamperen op de Veluwe? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Wij zullen ons eerst even voorstellen voor dat u verder gaat kijken op onze site.

Wij zijn Mardik en Liesbeth Bronkhorst en wonen met onze kinderen op een agrarisch bedrijf met vleeskalveren. Sinds april 2013 zijn we gestart met een boerderijcamping.

Elke dag genieten we van de rust en ruimte om ons heen, daarom nodigen wij u uit om ook deze sfeer te komen proeven en beleven.

Op onze camping handhaven wij de Zondag als rustdag, hierdoor is er geen aankomst/vertrek, boekingen en bezichtigingen en ontvangst van visite/ bezoek mogelijk.

 

Tot ziens op onze camping,

 

 


Sfeerbeelden van onze omgeving


Gastenboek

G.Boone uit Biervliet

Voor de tweede keer van dit jaar op Weydehorst geweest. We hebben er van genoten! We hadden een heel gezellige groep kampeerders! Zondagavond samen gezongen,zelfs de bovenstem was er bij! Gijs en Truus Boone.Biervliet.

>>> Lees verder

Fam. Blaak uit Barneveld

In de meivakantie hebben we weer op Camping Weijdehorst gestaan. Inmiddels voor de vierde keer. Het is altijd weer fijn om er te zijn. De rust en de omgeving spreken ons bijzonder aan. We hebben heerlijk gefietst in de omgeving en toen het weer wat minder was, zijn we naar Apeldoorn geweest. Iedere keer genieten we weer van de gastvrijheid!

>>> Lees verder