Weijdehorst, Camping op de Veluwe

 

Beste Gast,

 

Kamperen op de Veluwe? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Wij zullen ons eerst even voorstellen voor dat u verder gaat kijken op onze site.

Wij zijn Mardik en Liesbeth Bronkhorst en wonen met onze 5 kinderen op een agrarisch bedrijf met vleeskalveren. Sinds april 2013 zijn we gestart met een boerderijcamping.

Elke dag genieten we van de rust en ruimte om ons heen, daarom nodigen wij u uit om ook deze sfeer te komen proeven en beleven.

Op onze camping handhaven wij de Zondag als rustdag, hierdoor is er geen aankomst/vertrek, boekingen en bezichtigingen en ontvangst van visite/ bezoek mogelijk.

 

Tot ziens op onze camping,

 

 


Pipowagen 'Bonte betje'

Onze prachtige pipo- wagen is bijzonder geschikt voor een overnachting! Sfeervol ingericht! >>> Lees verder

Sfeerbeelden van onze omgeving


Gastenboek

G en L van der leede uit Benthuizen

Midweekje op camping weijdehorst gestaan. Wij hebben er van genoten! De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en netjes! In de omgeving is er veel te beleven. Ook op de camping is er voor jong en oud wel iets te doen. We hopen tot volgend jaar. Ps: ''Aanradertje'' Vriendelijke groet, Gerrold en Lena

>>> Lees verder

Marco en Marleen uit Rotterdam

We zijn voor de derde keer in de pipowagen op vakantie geweest en hebben ook nu weer genoten. De omgeving blijft ons positief verrassen en we hebben ons laten verwennen door de gastvrijheid van de familie Bronkhorst. Een echte aanrader dus!

>>> Lees verder