Weijdehorst, Camping op de Veluwe

 

Beste Gast,

 

Kamperen op de Veluwe? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Wij zullen ons eerst even voorstellen voor dat u verder gaat kijken op onze site.

Wij zijn Mardik en Liesbeth Bronkhorst en wonen met onze kinderen op een agrarisch bedrijf met vleeskalveren. Sinds april 2013 zijn we gestart met een boerderijcamping.

Elke dag genieten we van de rust en ruimte om ons heen, daarom nodigen wij u uit om ook deze sfeer te komen proeven en beleven.

Op onze camping handhaven wij de Zondag als rustdag, hierdoor is er geen aankomst/vertrek, boekingen en bezichtigingen en ontvangst van visite/ bezoek mogelijk.

 

Tot ziens op onze camping,

 

 


Stacaravan

Toch graag naar een camping, maar dan met eigen sanitaire voorzieningen? Dan is deze stacaravan zeer geschikt. >>> Lees verder

Sfeerbeelden van onze omgeving


Gastenboek

Fam. Roubos uit Hardinxveld-Giessendam

Hallo willen jullie een leuke camping boeken Stop dan maar snel met zoeken. Want in Uddel aan de Staverhul Zit Camping Weijdehorst, een gaaf spul Liesbeth en Mardik zijn de eigenaren. Wij en ook onze kinderen komen er al jaren Iedere keer is het voor ons al komen we thuis Met buren zoals Gerrit, Olga en fam. Versluis. Het schone, nette sanitair daar zijn we zeer over te spreken En voor de kinderen een zandbak, schommels, trampoline niet te vergeten. S avonds zingen bij het door Peter gemaakt kampvuur En zondagavond of bij nat weer zingen in de schuur. Dan de omgeving, niet te vergeten zeg Bos en heide, fietsknooppunt borden wijzen je de weg. ReeŽn, wilde zwijnen, vossen zijn al van de party En eind augustus begin september is mooi de hei Elspeet, Nunspeet, Harderwijk op steenworp afstand En niet te vergeten het veluwemeer met een strand. Ik hoop kampeerder dat jullie ons komen bezoeken En zullen we b.l.e.w. elkaar begroeten. Vriendelijke Groet Fam. Roubos

>>> Lees verder